The Urban Villa

Äventyrsturism i Marbella

Om du är ute efter äventyrsturism i Marbella så har du kommit till rätt ställe! Det finns mycket att göra och se och ett stort urval av aktiviteter för alla från kulturgamar till dem med en törst efter äventyr. Alla aktiviteter nedan och mycket mer är inom räckhåll för vårt lyxiga boutiquehotell och vi kan hjälpa dig att organisera allt, det är bara fråga.

Kolla in vår sida för Dagsturer för fler bra alternativ på äventyrsturism i Marbella.

Till sjöss:

Precis utanför stranden finns dykning för dem som vill utforska djupets underverk samt surfing och stå-upp-paddel för dem som vill rida på vågorna www.nalusur.com Det finns även val- och delfinsafari för dem som är intresserade av det marina livet. Här är några företag som anordnar roliga aktiviteter:

www.whalewatchtarifa.net

www.borntobewild.es

Inland:

Bara några kilometer från Marbellas stränder finns det robust, bergig terräng, korsat med floder och grottor som gör området idealiskt för allt från klättring (särskilt vid El Chorro och Benaojan), grottforskning (på samma gata i Nagueles och även runt Ronda) och ”canyoning” – en kombination av vandring, firning, simning, hopp klättring genom raviner som kan göras i Benahavis eller lite längre bort i Ronda. Här är några företag som kan hjälpa dig att utforska Marbellas landsbygd och äventyr.

Född att vara vild

Mark- och vattenbaserade aktiviteter inklusive guidade turer genom lokala byar eller naturparker (deklarerat biosfärområde av Unesco), vandring, 4 x 4 off road körning och mer.

www.borntobewild.es

Expande tu Mundo

Firning, klättring, bergsbestigning, vandring, canyoning, vatten vandring, kulturturism, guidad visning av “White water village”, en vandring genom morernas bevattningskanaler och kvarnar i Istan området. De anordnar även andalusiska korkskaparturer och även överlevnadskurser för 10-16-åringar.

www.expandetumundo.com

Team Extreme

En mängd olika gruppresor och kurser över land, i vatten, i luften erbjuds hela året inklusive grottforskning, klättring, canyoning, vandring, mountainbike, fyrhjuling, vattenskidåkning, segling, stand-up paddel surfing, fallskärmshoppning och mixed martial arts, inklusive vintersport som skidåkning och snowboard.

www.teamxtreme.es

On and off road:

Oavsett om du håller dig till de asfalterade vägarna, eller väljer att gå “off road” det finns mountainbike, vandring, quad, cykelturer, ridning, och exceptionella promenader i bergen. Här är några företag som kan hjälpa dig att göra det, eller så kan du ta en karta och några rejäla skor och utforska på egen hand, bara glöm inte ditt vatten, solkräm och mobiltelefon.

www.indiananatura.com

www.monteaventura.com

På Sadeln

Marbella är ett bra ställe att utforska på hästryggen och du kan lära dig att rida som en del av en aktiv semester också! Det finns ett antal utmärkta stall vi rekommenderar:

Centro Ecuestre “El Rocío” i Coín centrum lär ut hur man rider på hästar som har utbildats för att dansa.

www.ecuestreelrocio.com

Arrocha Equitación Marbella http://www.arrochaequitacion.com

Ta till skyarna:

Upplev spänningen och friheten av flyg, ovanför Andalusiens fantastiska landskap. Det finns flera företag som erbjuder skärmflygnings- och hängflygningslektioner och certifieringar via kurser, eller överväg en tur i varmluftsballong över Malaga eller Granada.

www.airbornadventures.com

www.gloventosur.com

Share this with friends!

×

Hola!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@theurbanvilla.com

 

× How can I help you?