The Urban Villa

Dagsturer

Annorlunda Dagsturer & En Privat Guide

Om du letar efter en annorlunda dagstur under din vistelse på The Urban Villa boutiquehotell, är Cris och Kim Travel Designers det bästa alternativet. De erbjuder en rad unika utflykter och resor som kommer få dig att upptäcka en helt annan sida av Marbella med omnejd.

Välj från:

Granada Tour:

Visning av den världsberömda Alahambra Palace, med de bästa guiderna tillgängliga. Inne i Alhambra, ett världsarv, hittar du de fantastiska sevärdheterna i ett nätverk av överdådigt dekorerade palats och bevattnade trädgårdar. Turnén följs av lunch i en av Granadas restauranger och under eftermiddagen har du möjlighet att ta en flamencoklass, besöka de arabiska baden, titta på hantverkare som gör musikinstrument med mer.

Ronda Tour:

Börja dagen med utflykt bland trädgårdar, palats och monument i den historiska staden Ronda. Sen kommer du få utforska tunnlarna i den antika romerska staden Acinipo, där vinet mognar i ekfat i perfekta förhållanden. Du kommer att delta i en magnifik vinprovning i sällskap med vingårdsägare, följt av en hemlagad lunch, med utsikt över den vackra Rondalandsbygden.

Fotografi Tur:

Gå med hyllade fotografen Michelle Chaplow eller Wayne Chasan på en rundtur i regionen för att se några av de mest pittoreska platserna – de vita byarna, Ronda eller Tarifa, beroende på dag, med lunch som ingår på en lokal restaurang.

Provsmakning av olivolja och öppet kök:

En stor kännare av olivolja kommer att ge dig en introduktion om sin produktion och du har möjlighet att prova olika typer av olivolja medan din kock förbereder en “mise en place” av din lunch, baserat på andalusiska specialiteter, som du kommer att njuta av efter demonstrationen.

Bland Tjurar och Hästar:

Ge dig in i ett territorium av tjurfäktningstjurar och lär dig hemligheterna bakom avel och urval för tjurfäktningsarenan. Tjurar med sina kalvar och även renrasiga andalusiska hästar betar fritt så att du kommer att färdas i en fyrhjulsdriven bil med en privat guide för att se dem på nära håll. För att runda av besöket erbjuds en aperitif med ett glas lokalt vin och produkter av ibersika grisar.

http://crisandkim.com/en/experiences/around-the-world/europe

Marocko Tour:

Utforska Marocko med en privat guide, lär känna Tanger inklusive ett besök till “Grottorna i Hercules” och en rundvandring för att se Kasbah och dess Palats och Medina. Kostnad – 95 Euro per person, 15 € deposition betalas i hotellet och 80 € betalas direkt till guiden i Tanger. Priset inkluderar, färjebiljett (tur och retur), privat guide och transporter i Marocko, Inträde till grottan och museer och även en kamelridning.

Teamet på The Urban Villa kan också ordna stora Andalusien Turer inåt landet – Besök den vackra staden Ronda och de vackra vita byarna Grazalema och Zahara, Grazalema Natural Park, vackra sjöar och grottor i Benaojan, inklusive grottmålningar och en lagun med vattenfall. Vänligen kontakta oss för att arrangera en eller flera turer på info@theurbanvilla.com

Vi rekommenderar också att besöka följande historiska städer med eller utan guide:

Granada –  Var den sista muslimska staden att falla till de kristna år 1492, i händerna på drottning Isabel av Kastilien och hennes make Ferdinand av Aragonien. Mest känt för det magnifika palatset Alhambra, men utöver detta arkitektoniska underverk är det en ungdomlig, pulserande stad med ”gratis tapas” kultur, trendiga barer och en rik flamenco kultur.

Alhambra, Granadas främsta attraktion, är lika imponerande sett på nära håll som från ravinen med de vita topparna av Sierra Nevada bakom det.

Du måste boka biljetter i förväg för att få besöka Alhambra, annars kan du inte komma in.

Albaicin är kullen riktad mot Alhambra som är det gamla moriska Kasbah eller “medina”, som kallas Albaicín, en fascinerande labyrint av smala gator och vitkalkade hus med avskilda inre trädgårdar, så kallade “Cármenes”.

Plaza de San Nicolas, på den högsta punkten i Albaicin, är känd för sin magnifika utsikt över moriska palatset.

De arabiska baden, och gypsy caves nära Sacromonte är också värda ett besök.

Cordoba – En gång huvudstad av det moriska riket, Al-Andalust, var tidigare hem till en av de största moskéerna i hela islam. När staden återerövrades av de kristna i 1200-talet, lämnade de Mezquita stående och byggde sin katedral bland dess kolonner och valv.

Andra sevärdheter av intresse inkluderar Alcazar, som byggdes av de kristna år 1328; Calahorra Fort, som vaktar den romerska bron, och den gamla judiska synagogan, nu ett museum.

Cordoba är också känt för sina blomsterprydda uteplatser. I början av maj dekorerar husägare stolt sina uteplatser för tävlingen om stadens “vackraste innergård”. Cordoba ligger ca 2 timmar med bil från vårt hotell.

Cadiz – Grundades för mer än tre tusen år sedan. Cadiz ett av de äldsta städerna i Europa och på 16-talet var det en språngbräda för resor till den nya världen i väst. Faktum är att Havanna på Kuba sägs vara nästan en kopia av den gamla staden Cádiz.

Idag har de gamla kvarteren en blekt prägel av storhetstiden och är en avslappnad plats att vandra runt för att besöka bland annat några av de gamla kyrkorna och camera obscura.

Kusten söder om Cadiz stad, Costa de la Luz, har några av Andalusiens mest imponerande stränder. De stadiga vindarna som blåser in från Atlanten gör dessa stränder idealiska för surfing, vindsurfing och kitesurfing. Cadiz ligger ca 2 ½ timmars bilresa bort.

Sevilla – Förmodligen den vackraste staden i Spanien. Sevilla, en stad full av historia och fullmatat med arkitektoniska underverk. Det är också hem för flamenco, tjurfäktning och flera tusen apelsinträd. Förutom de många monumenten och anmärkningsvärda byggnaderna är Sevilla känd för sin livliga och glad atmosfär.

Det ligger 2 ½ till 3 timmars bilfärd bort, så det kan göras på en dag, men två dagar till sevärdheterna är mer rimligt för en avkopplande vistelse.

Share this with friends!

×

Hola!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@theurbanvilla.com

 

× How can I help you?