The Urban Villa

Gastronomi

Vi brinner för bra mat och vin!

Teamet på The Urban Villa bed and breakfast anser att ingen fantastisk semester eller speciell händelse är komplett utan underbar mat och dryck. Vi har skapat ett gastronomiskt gömställe i bergen runt Marbella.

Vår talangfulla kock gör läckra kakor till vårt berömda eftermiddagste som kan avnjutas på terrassen med panoramautsikt eller i vårt mysiga vardagsrum med öppen brasa under vintermånaderna. Detta eftermiddagste är en verklig smak av Storbritannien med hemlagade fluffiga scones och ”millionaires’ shortbread” – yummy!

Hon skapar också utsökta tre- till fyrarätters middagar med säsongsbetonade, lokala råvaror parat med utsökta viner. Gäster bör låta oss veta när de vill äta på hotellet, eller boka halvpension eller helpension för att njuta av alla hennes underbara rätter.

Komma och njut av vår gastronomi även om du inte stannar för natten! Du är också välkommen på eftermiddagste och middag när som helst, bara se till att boka i förväg.

Det finns också särskilda gourmethändelser som baseras kring årstiderna, såsom vårt populära sparrisfirande under våren, kastanjefestival till hösten och läckra traditionella julbord i december. The Urban Villa är också den perfekta platsen att fira Alla Hjärtans Dag. Det är en av de mest romantiska inställningarna tänkbara då vi skapar en oförglömlig kväll. Bokning är viktigt och du kan unna dig något extra genom att kombinera en särskild måltid med en övernattning på vårt lilla lyxhotell.

Gastronomisk retreat på The Urban Villa

Vi skapar en vecka långt gastronomiskt paket för att tillåta foodies att bo på hotellet, lära sig att laga mat, besöka marknader och få vänner över de fantastiska rätterna du kommer förbereda. Det kommer vara fem dagar av matlagningskurser och gastronomiska aktiviteter och två dagar att varva ner på hotellet så du kommer hem utvilad och avslappnad, med massor av stora nya kulinariska färdigheter för att imponera på dina vänner. Vänligen begär information om våra paket och datum via e-post, info@theurbanvilla.com.

Utöver den läckra gastronomin på hotellet, kan vi också ordna gastronomiska utflykter till fina middagsrestauranger i Marbella och besök på lokala vingårdar, läs vidare för att ta reda på mer.

Matlagningskurs och Gastromåltid

Följ med vår fantastiska kock till den lokala marknaden på morgonen för att sen komma tillbaka till köket på The Urban Villa där du får lära dig att skapa några av våra signaturmaträtter, innan du sätter dig ner för att njuta av en underbar lunch på vår terrass, tillsammans med exceptionella viner. Du kan också välja att hoppa över marknaden och börja med matlagningen i köket. Låt oss veta vad som passar dig bäst.

Vingårdsresa till Ronda

Bodega-/vingårdsresa i Ronda kan ordnas för minst 8 personer. Du kommer att plockas upp från hotellet och njuta av en guidad tur i den historiska staden Ronda och sedan bege dig till en vingård för en turné, vinprovning och lunch med ägarna till bodegan. Start 09.30, tillbaka 16.00. Kontakta oss för priser och färdväg.

Vinprovning

Vi kan ordna så att en lokal vinexpert kommer till hotellet för en vinprovning. Experten kommer berätta och cirka 7 olika typer av lokala viner som kommer avsmakas. Berätta hur stor din grupp är för att få reda på priser.

Vinexperten rekommenderar att organisera detta innan lunch eller runt 17:00 för att smaka viner på fastande mage, för bästa upplevelse. Vi kan organisera en härlig middag eller lunch efter detta så att du och dina vänner kan njuta av utsikten eller solnedgången på terrassen till ett rimligt pris. Kontrollera med oss för kostnader, tillgänglighet och lägsta antal gäster.

Om du är gäst på hotellet kan du helt koppla av och veta att du inte behöver köra bil efter vinprovningen, eller så kan vi ordna en taxi tillbaka till Marbella.

För att registrera ditt intresse för någon av dessa gastronomiska aktiviteter i Marbella eller boka ett bord för middag på vår restaurang ring + 34 952 11 39 55 eller skicka e-post till: info@theurbanvilla.com.

Share this with friends!

×

Hola!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@theurbanvilla.com

 

× How can I help you?