The Urban Villa

Nöjesparker och Vattenland

Costa del Sol och Marbella, har mycket för att hålla dig sysselsatt, till exempel nöjesparker och vattenland. En riktigt kul sak att göra på din semester, särskilt om du reser med barn, är att besöka något av nöjesparkerna eller vattenparkerna. En perfekt aktivitet under dagen för unga eller de som är unga i sinnet, för att svalka sig i en vattenpark kan vara det perfekta alternativet under de varma sommarmånaderna.

TIVOLI PARK i Benalmádena

Solkustens största nöjespark, omgiven av vackra trädgårdar, barer och temarestauranger, har mer än 45 spännande karuseller och ett brett utbud av shower.

Öppettider: Lördagar och söndagar 12:00 – 7 s. m.

Priser: 10 € vuxna/barn (barn under 1 meters höjd får fri entré), Grupp & Specialerbjudanden finns också.
Web: www.tivoli.es
Address: Avda. de Tivoli s/n. Arroyo de la Miel, Benalmádena. By car : take the Mediterráneo Highway A-7, exit 222. Free parking available!
Tel: +34952577016


Aqualand in Torremolinos

Detta är den mest populära av äventyrsbaden i Malagaprovinsen och även den största på över 70,000m2. Den har Europas högsta vattenrutschbana, 19 vattenrutschbanor för vuxna och 15 lämpliga för barn.

Öppet under sommarsäsongen (slutet av maj till slutet av september)

Mer information och online-bokningar http://www.aqualand.es/torremolinos/en/


 

Parque Acuático Mijas

Detta är den närmaste vattenparken till The Urban Villa Boutique Hotel, cirka 20 minuter bort med bil, precis innan du kommer till Fuengirola och kan kombineras med ett besök på Fuengirolas zoo, Bioparc, för en stor familjeutflykt.

Eftersom det är relativt litet, med många alternativ för yngre barn, är det ett bra alternativ för familjer med blandade åldrar. Det finns fem vattenrutschbanor, minigolf, klättervägg, jacuzzi, rastplatser och trädgårdar.

Öppet: – 27:e april – 1:a oktober

Mer information och rabatterade online-bokningar på: http://www.aquamijas.com/en/#!/

Om du vill ha tips och råd om vad man kan göra på Solkusten är vi vara glada för att ge rekommendationer till dig, så nämn det gärna när du gör din bokning.

 


 

Funny Beach

Det är roligt på hjul och i vattnet på Funny Beach. Det finns go-kart för vuxna, för barn och tandem åkattraktioner, det finns en Formel 1 simulator, banan båtturer, parasailing, waterscooters, flyboards, wakeboaring och trampbåtar att hyra.

Det är en stor dag ut för barn och barn-på-hjärta. Roliga dagar, svensexor och möhippor och företagsevenemang kan också ordnas.

Funny Beach, S.L.
A7 Km 184, Marbella,
Tel: 0034 952 823 359
E-mail: info@funnybeach.com

Share this with friends!

×

Hola!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@theurbanvilla.com

 

× How can I help you?