The Urban Villa

Stränder

Familjevänliga stränder

Det finns stränder längs hela kusten, så det skulle vara nästan omöjligt att räkna upp dem alla. Här kommer en sammanfattning av de mest lämpliga stränderna för barn:

TROCADERO BEACH

I hjärtat av Marbellas Golden Mile ligger marockansk inspirerade Trocadero Beach. Njut av läckra luncher och fantastiska middagar vid vattnet, med massor av färsk mat med en spansk twist.

Öppet från juni till oktober, men helgerna är mycket upptagna, så bokningar rekommenderas.

Adress: Trocadero Beach, Playa de la Carolina, Paseo Maritimo, Marbella.

Tel: +34 610 704 144

Denna grupp har nu 5 platser totalt från Rio Real till Sotogrande som har African Lodge teman och har vackra restauranger, barer och beach clubs som är avslappnade och häftiga. Kolla in deras hemsida för att se alla alternativ

http://www.grupotrocadero.com/

hotel guadalmina spa

Guadalmina stranden, Marbella

Denna två kilometer långa sandstranden intill Guadalmina är ren, stenfri och lämpar sig för alla åldersgrupper. Här finns en trevlig strandpromenad med trädgård vid sidan av. Det finns ett par lekplatser, liksom ett par strandbarer där du kan avnjuta en god glass.

playa del cristo beach in estepona

CRISTO Beach, Estepona

Bara fem minuters promenad väster om Estepona hamn, ligger Playa el Cristo. Stranden i Estepona en av de bästa stränderna längs Costa del Sol. Det grunda vattnet här gör det en populär helgdestination för familjer med små som vill paddla, simma eller snorkla.

hippo beach costa del sol

HIPPO BEACH, El Rosario, Marbella

Hippo Beach ligger i det uppmärksammade bostadsområdet El Rosario i Marbella. Hippo Beach är en bred strand och vattnet är grunt, vilket gör det idealiskt för barnen att leka i havet. Det finns parkering intill stranden, och Funky Beach Schack Bar serverar hamburgare, pizza, varm korv, med mer. Här finns även solstolar, trampbåtar och annat att hyra.

puerto banus beach marbella

PUERTO BANUS BEACH

Fin strand intill den lyxiga hamnen. Endast 10 minuter från The Urban Villa – Boutique Hotel Marbella.

playa las chapas costa del sol beach

Playa Las Chapas

11 minuter från The Urban Villa – Boutique Hotel Marbella.

Vårt lilla lyxhotell är redo att välkomna dig och göra din semester i Marbella perfekt, med en underbar blandning av avkoppling och lugn och alla dessa stora saker att göra inom räckhåll. Vi kan ordna taxi att transportera dig så att du inte behöver oroa sig för enheten. Om du behöver råd om vad beach club kommer att vara bäst för dig Vänligen fråga bara, vi hjälper gärna till.

Share this with friends!

×

Hola!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@theurbanvilla.com

 

× How can I help you?