The Urban Villa

Strandklubbar

Marbella är känd för sina vackra stränder och sin glamorösa livsstil. Dessa två element möts i perfekt harmoni på de många fantastiska strandklubbar som området har att erbjuda. Här kan du njuta av stranden i total lyx och komfort på bekväma strandsängar, smutta på champagne eller festa hela natten. Den goda nyheten är att dessa strandklubbar ligger inom räckhåll för The Urban Villa Boutiquehotell, så att du kan kombinera en avkopplande semester i Marbellabergen, med festlivet vid strandklubbarna!

Strandklubbar som vi gillar:

trocadero beach arena marbella

Trocadero Beach

I hjärtat av Marbellas Golden Mile ligger marockanskinspirerade kosmopoliska Trocadero Beach. Njut av den avslappnade atmosfären, läckra luncher och fantastiska middagar vid vattnet, med massor av färsk mat med en spansk twist.

Öppet från juni till oktober, men helgerna är ofta fullsatta, så bokningar rekommenderas.

Denna grupp har nu fem ställen totalt från Rio Real till Sotogrande, alla med African Lodge teman. De är avslappnade och chica restauranger, barer och strandklubbar. Kolla in deras hemsida för att se alla alternativ http://www.grupotrocadero.com/

Adress: Trocadero Beach, Playa de la Carolina, Paseo Maritimo, Marbella.
Tel: 610 704 144.

nikki beach marbella

Nikki Beach, Elviria

Det överlägset trendigaste och mest exklusiva strandklubben vid kusten, är den världsberömda Nikki Beach. Gnistrande vitt, vajande palmer, breda balinesiska sängar på stranden och vackra människor!
Tel: 952 836 239.
Nikki Beach Club – 15 min

ocean club marbella

Ocean Club, Puerto Banus

En beach club i alla avseenden. Detta är platsen för att slappna av i stil, njuta av utsikten över Medelhavet, gourmetmat och bästa beatsen av inhemska DJs, med det exklusiva Puerto Banus i bakgrunden. Åh, och en stor pool också, förstås.
Adress: Ocean Club, Puerto Banus.
Tel: 952 908 137.
Ocean Club Marbella – 12 min

puro beach estepona hotel marbella

Puro Beach, Estepona

Om du vill blicka över vattnet med utsikt över Gibraltarklippan och Atlasbergen i Marocko medan du gottar dig med mat och vin, är Puro Beach den mest glamorösa platsen att göra det på den västra delen av kusten. Sea-side yogasessioner på dagen, cool musik och dyr champagne.

Adress: Puro Beach, Laguna Village, Playa el Padron, Estepona.
Tel: 951 316 699.
Puro Beach – 30 min

heaven beach club marbella

Heaven

En ledtråd ligger i namnet …
Det kanske inte ser ut som mycket från distans men den tropiska ö-känslan av denna beach club är tillräckligt för att du vill lägga upp fötterna och slappna av hela dagen. En familjevänlig plats, det finns skumpartys och dansare på dagen samt flamenco föreställningar på natten.

Adress: Heaven Beach, Playa de Guadalmansa, Estepona.
Tel: 659 22 05 70

Vårt lilla lyxhotell är redo att välkomna dig och göra din semester i Marbella perfekt, med en underbar blandning av avkoppling, lugn och alla fantastiska upplevelser inom räckhåll. Vi kan ordna en taxi så att du slipper oroa dig för att inte hitta hit. Om du behöver råd om vilken strandklubb som kommer vara bäst för dig; fråga så hjälper vi till.

Share this with friends!

×

Hola!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@theurbanvilla.com

 

× How can I help you?