The Urban Villa

Vandringsveckor

Urban Villa Hotellet ligger i den fantastiska naturen i Ojen, nära Marbella och inom regionen av Sierra Blanca bergen, perfekt för vandring i naturen. Detta imponerande utbud omfattar tre toppar – den mest ikoniska är La Concha (1,215 meter över havet), som har vandringsleder att njuta av. Det finns också flera naturparker nära till hotellet vilket gör området underbart för vandrare.

Vi har sammanställt en Vandringsvecka för att hjälpa besökare att göra det mesta av de underbara vandringsmöjligheterna på Costa del Sol. Under veckan tas deltagarna på dagliga promenader till närliggande platser av intresse med en erfaren guide, som kan peka ut fåglar, vilda djur och växter. Guiden ser till att ni får en säker och intressant vandring i bergen. Du kommer att kunna utforska den vackra naturen, se pittoreska vita byar, och upptäcka många rovfåglar som kallar området hem.

Vid behov kommer transporter ordnas för att nå stora strövområden lite längre bort, och vi kommer att ge picknick och luncher att ta med dig. Som en del av paketet ingår frukost och middag på hotellet och det kommer att vara två lediga dagar att slappna av eller utforska naturen på egen hand.

Detta paket är lämplig för ensamresenärer, par eller äventyrliga grupper och är ett bra sätt att njuta av en aktiv semester och se en helt annan sida av Costa del Sol. För stora grupper kan vi ordna en skräddarsydd vandringsvecka som passar er, vänligen meddela oss siffror och förmågor vid förfrågan.

Vänligen maila till info@theurbanvilla.com för att begära priser och datum för våra vandringsveckor.

Share this with friends!

×

Hola!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@theurbanvilla.com

 

× How can I help you?