The Urban Villa

Om oss

guests hotel boutique hotel Marbella

Ett lyxigt boutiquehotell i Marbella med fantastisk utsikt – The Urban Villa är ett boende som rekommenderas bland vänner, där du kommer att känna dig helt hemma …

Möt Linda, sonen Christopher och personalen för en oförglömlig semester på detta idylliska lyxhotell med fem fantastiska sviter inbäddat i bergen ovanför staden Marbella. Du kommer att känna dig som hemma och kunna slappna av helt på det här lilla gömstället men som ändå ligger nära Marbellas berömda stränder, golfbanor, den exklusiva småbåtshamnen i Puerto Banús och den spännande andalusiska livsstilen. Detta privilegierade läge har en fantastisk utsikt över kusten, Afrika och Gibraltarklippan, vilket gör det till ett boutiquehotell som sticker ut från alla andra i Marbella!

Efter att ha rest flitigt (korsat Atlanten tre gånger med yacht, besökt djungeln i Venezuela och Peru, klättrat i Macchu Picchu och mycket mer) och ha lärt sig tre språk, kom Linda till Spanien 2007 för att ge sin son en chans att lära sig spanska. Hon har tidigare arbetat inom event management, gastronomi, kryssningsfartyg och privata yachter men när hon blev tillfrågad av de tidigare ägarna om hon visste någon som ville ha ett bed and breakfast, hoppade hon på chansen att lägga alla sina kunskaper och färdigheter i praktiken och skapa någonting väldigt speciellt.

Under de senaste åren har hon byggt upp ett unikt bed and breakfast, med ett starkt team som lockar fantastiska människor från hela världen, många av vilka har blivit vänner som kommer tillbaka gång på gång för att njuta av Lindas underbara gästfrihet och fantastiska inramning.

“Vårt lilla Team älskar att erbjuda bra service och gör allt för att våra gäster ska få en fantastisk vistelse. Vår kock Suny gör utsökt mat från hjärtat och de flesta av våra gäster föredrar att äta “hemma” för att skämma bort sina smaklökar. Vår städare och vaktmästare Byron är alltid på gott humör och städar med ett smittsamt leende på läpparna. Irene vår receptionist välkomnar våra gäster och hjälper till att organisera när gästerna vill hitta på något eller roa sig. Allt från bokning av ballongflygningar till en guidad tur i Marocko eller bara hjälpa till att reservera ett bord på en lokal restaurang. Vi är inte perfekta men vi gör vårt bästa. Ibland tror jag att det är på grund av dessa små brister, sådana som vi skrattar åt, är skälet till att det nästan är perfekt! “

Vi vill skapa en unik och minnesvärd upplevelse för dig som gör att du känner dig speciell och bortskämd. Vi älskar att se när gästerna lämnar oss med ny energi och kraft, redo att möta sin vardag med nya upplevelser och många speciella minnen.

”Vi ser fram emot att dela vårt speciella ställe med dig. Vi ses snart i soliga Marbella! ”

 

Linda Greenway och personalen på The Urban Villa

Ta reda på mer om Linda

Share this with friends!

×

Hola!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@theurbanvilla.com

 

× How can I help you?