The Urban Villa

Rum

Idén bakom det lilla lyxhotellet The Urban Villa är att skapa en personlig atmosfär. Gästerna tas emot som vänner, inte som klienter och stämningen är mer som hemma än ett hotell.

The Urban Villa har en pool omringad av en klippig trädgård, ett stort bekvämt vardagsrum med öppen spis, sittgrupper och bibliotek. Du kan njuta av den fantastiska utsikten över Marbella och medelhavet från en av flera 180 ° terrasser var av alla är kompletta med sittgrupper och solstolar. Slappna av och njut av en bra bok eller en kopp kaffe i ett av våra mysiga hörn i vardagsrummet, som även är utrustat med ett piano för musikälskare. Det finns också gratis WiFi i hela villan. Hotellet har också en bar och ett separat gästkök för eget bruk med vattenkokare, spis och mikrovågsugn så att du kan känna dig som hemma. Det finns även gratis parkering.

Detta lyxiga bed and breakfast har fem fantastiska sviter, som är rymliga, bekväma och unikt inredda, så titta på alternativen nedan och se vilket som passar dig bäst. För speciella tillfällen och bröllopsresor ska du definitivt överväga King Romance Suite som det är perfekt för en romantisk semester i Marbella. Vi har också sviter med sammankopplade rum, perfekt för familjer eller grupper av vänner.

Om du inte är säker, låt oss veta vad du letar efter så vi kan råda dig till den bästa sviten för dina behov. Du kan även boka hela villan för ett privat evenemang, bröllop i Marbella eller specialsemester, så tveka inte att fråga.

Kontakta oss

pin at the urban villa
Share this with friends!

×

Hola!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@theurbanvilla.com

 

× How can I help you?