The Urban Villa

Ett idylliskt Boutique Villa Hotell ovanför staden Marbella

Den här privatbostaden, eller som det kallas nuförtiden ”Boutique Casa” är en lugn oas med enastående vyer, undanstoppad i bergen bakom Marbella. Trots sitt lugna läge, är det bara några minuters bilresa från berömda stränder, golfbanor, småbåtshamnen i exklusiva Puerto Banús, Marbellas vackra gamla stadsdel & spännande andalusiska livsstil som kusten har att erbjuda. Urban Villa är en perfekt bas för en semester i Marbella om man vill utforska allt som Andalusien har att erbjuda.

Var och en av alla hotellets fem sviter är unikt inredda med en stor känsla av kreativitet, en kombination av traditionell stil med en konstnärlig modern twist som skapar en modern chic och magisk atmosfär. Varje svit har individuella utmärkande egenskaper, till exempel en stor privat finsk bastu, jacuzzi med fantastisk utsikt, en stor gammal brasa, stora terrasser och även en romantisk himmelsäng under rustika gamla träbjälkar. Låt oss veta vilken typ av semester du letar efter så kan vi rekommendera den bästa sviten för just dig.

Vårt vänliga team gör så att du känner dig som riktigt hemma och skapar bästa möjliga upplevelsen för dig, oavsett om du vill ha en romantisk tillflyktsort, en avkopplande semester, njuta av en äventyrssemester eller delta i en av våra retreats. Det finns något för alla.

The Urban Villa är ett lyxigt bed and breakfast med fantastisk utsikt och vi skulle gärna vilja välkomna dig på din nästa semester. Surfa på webbplatsen för att få reda på mer om oss och bli inspirerad, vi är här för att hjälpa om du har några frågor.

Kontakta oss

Läs mer om oss

  • yoga retreat marbella
    Yoga Retreats
  • luxury dining in marbella
    Middag
  • team building in marbella
    Teambuilding
pin at the urban villa

Våra Rum

pin at the urban villa

Våra senaste blogginlägg

pin at the urban villa

Recensioner på webben

holiday luxury lifestyle awards winner 2014